HET EUROPESE UNIE TRIBUNAAL

Ter documentatie, vervolging en berechting van individuen die verantwoordelijkheid claimen in publieke- en overheidsdienst gedurende het zelf destructieve bestaan van de EU in Europa. Verantwoordelijk voor de uitvoering van valse belastinggeld transacties, illegale overeenkomsten en verdragen. Het installeren van onderdrukkende bureaucratie en regelgeving over de vrije volkeren van Europa. Het opofferen van levens en veiligheid om autoriteit te behouden boven vrijheid. Zichzelf verrijken met publieke gelden en het creëren van de last van schulden, gedragen door toekomstige generaties en kinderen in Europa.

Documentatie

Een team van juristen en specialisten wordt geformeerd en documenteert welke individuen verantwoordelijkheid claimen en of dragen als bestuurders van de Europese Unie en ondersteunende regeringen van EU lidstaten.

Wie vormen de overheden van de EU lidstaten.

Salarissen, bonussen en gouden handdrukken van personen werkzaam in de publieke dienst van de EU commissie of regeringen van ondersteunende EU lidstaten, worden geregistreerd. Zo ook alle EU betalingen aan individuen en organisaties binnen en buiten Europa.

Berechting

De gedaagden verantwoordelijk voor de illegale operaties van de Europese Unie zullen publiekelijk worden geconfronteerd met hun handelen. Ze krijgen de kans geboden vrijwillig mee te werken en hun bezittingen verkregen uit publieke gelden af te staan aan het tribunaal.

Een volksjury ongelimiteerd in aantallen, geformeerd door de vrije volkeren van Europa, zal beslissen of de gedaagden worden berecht voor hun misdaden.

Met de goedkeuring van de volksjury worden teruggenomen geld en bezittingen publiekelijk besteed, zodat niemand eigendomsrecht kan claimen. Deze devaluatie of waardevernietiging is het begin van de wereldwijde neutralisatie van de schuldenlast, die illegaal is en gedwongen gedragen door nieuwgeborenen en kinderen in Europa en daarbuiten.

Iedere burger in Europa en de rest van de wereld kan eigendom van het ingenomen geld en bezittingen door het tribunaal terugeisen. Legitieme eisen kunnen mogelijk door de volksjury worden toegekend.

Vervolging

Het tribunaal volgt alle voetstappen van de gedaagde individuen die worden vervolgd inclusief de organisaties waarbinnen zij opereren.

We vragen de gedaagden oprecht mee te werken met het tribunaal, omdat de volksjury van de vrije volkeren in Europa de kans biedt tot een openbaar en eerlijk proces.

Degenen die kiezen niet mee te werken met het tribunaal kunnen het doel worden van een publieke verantwoording welke plaatsvindt in het machtsvacuüm welke het resultaat is van de zelfdestructieve opzet van de Europese Unie.